Ohjelmisto

Tekniikka

» äänentoisto (max. 700hlö juhliin)

» Monipuoliset lavavalot

Leoparty

Bilekokoonpano

Suomen ainoa ja kompaktein viisihenkinen bilekokoonpano, josta löytyvät nais- ja miessolistit sekä tanssilattian villitsevä saksofonisti!

Leoparty kiertää Suomen ykkösluokan juhlia, mukanaan loistokkaat muusikot ja näpeissään ohjelmisto, joka koostuu tämänpäivän hiteistä ripauksella nostalgiaa.

Olipa kyseessä yksityis- tai yritystilaisuus, asiakkaan toiveet ja musiikin tyylinmukaisuus ovat prioriteettina esitystä valmistellessa. Tyyliin kuuluu hioa juhlien luonteen ja musiikkitoiveiden perusteella showkokonaisuus, joka pitää sisällään itse kappaleiden esittämisen lisäksi juontamista (suomeksi/englanniksi), potpureita eli yhdistelmiä kappaleista, yleisön osallistamista sekä yhdessä laulamista ja tanssimista.

”Leoparty band was amazing! From the booking to the actual event everything went so smoothly with them and they took our song wishes and played them almost better than the original ones! Leoparty band was the highlight of our wedding and our guests are still hyping for the band! Totally recommended 11/10! 🙂 Such a nice, talented and friendly young musicians!”

”Kiitokset bileiden huippubändille, tosi kova setti 🎷😎 Juhlaväeltä tuli yksinomaan positiivista palautetta, jengi oli ihan fiiliksissä! Ehkäpä joskus uudestaan 💪”

”Leoparty sai kaikki vieraamme, myös kaikkein vanhimmat, innostumaan ja tanssimaan, alusta loppuun saakka. Taitavia soittajia, laulajia ja esiintyjiä, niin hyvää ja monipuolista musiikkia, ihan mieletön juhlatunnelma! Myös vieraat kehuivat bändiä todella paljon juhlien jälkeen. Bändin kanssa yhteistyö oli helppoa, joustavaa ja sujuvaa alusta alkaen, ja he toteuttivat ihanasti kaikki toiveemme. Kaikki sujui täsmällisesti ja ammattitaitoisesti. Leoparty kruunasi meidän tärkeän päivän, suuri kiitos vielä heille ikimuistoisesta illasta! 😍”

Ohjelmisto

Tekniikka

» äänentoisto (max. 700hlö juhliin)

» Monipuoliset lavavalot

myynti@artistimo.fi / 044 575 8672