Duo Casimir & Tuomas

Saksofonisti ja kontrabasisti

Tuttuja melodioita persoonallisella otteella!

Casimir Ekmanin (saksofoni) ja Tuomas Talven (kontrabasso) soittama svengaava ja energinen jazzmusiikki soveltuu sekä taustamusiikiksi, että alkuillan kohokohdaksi. Molemmat soittajat ovat jazzin ammattilaisia, ja heidän soittoaan pystyy kuuntelemaan muun muassa Spotifyssa Casimirin esikoisalbumilla ”Passage”.

Saksofonisolisti Casimir Ekman on vantaalainen jazziin erikoistunut puhallinmuusikko ja artisti. Hänen soittoaan on kuultu niin Pariisissa, Milanossa kuin Sveitsissäkin moninaisissa kokoonpanoissa. Erityismainintana Grammy-ehdokkuus vuonna 2022 Large Ensemble Jazz-kategoriassa noteeratun albumin soittajistossa. Tuomas Talvi on myös alan huippuammattilainen, jonka soittoa on kuultu ympäri Eurooppaa muun muassa JM- sekä Jazz World-orkestereissa. 

Duon erikoisalaan kuuluu suomalaisten tuttujen sävelmien sekä ikivihreiden klassikoiden tunnelmointi Georg Malmstenistä Anna Puuhun. Lisäksi ohjelmistoon saa kevyen tunnelmoinnin lisäksi svengaavaa rytmiä jazzklassikoiden myötä, Frank Sinatran ja Michael Bublen hengessä! 

mukana myös täällä

myynti@artistimo.fi / 044 575 8672