Casimir Ekman

Saksofonisti

Casimir Ekman on vantaalainen jazziin erikoistunut puhallinmuusikko ja artisti. Hänen soittoaan on kuultu niin Pariisissa, Milanossa kuin Sveitsissäkin moninaisissa kokoonpanoissa. Erityismainintana Grammy-ehdokkuus vuonna 2022 Large Ensemble Jazz-kategoriassa noteeratun albumin soittajistossa. Saksofonistilahjakkuus tunnetaan kotimaisella kentällä omien yhtyeidensä sekä monien artistivierailujen myötä.

Esiintymisellään Ekman on tehnyt vaikutuksen niin hääjuhlien yllätysnumerona kuin yritysten virkistäytymistapahtumissa. Matkan varrelta on kertynyt harvinaislaatuisiakin hetkiä joista mainintana esiintymiset Presidentinlinnassa, Suomenlinnan lautalla ja Kansallismuseon tornista soitettu upea fanfaari osana Helsingin Juhlaviikkojen ohjelmaa.

Casimirin erikoisalaan kuuluu suomalaisten tuttujen sävelmien sekä ikivihreiden klassikoiden tunnelmointi Georg Malmstenistä Anna Puuhun. Lisäksi ohjelmistoon saa kevyen tunnelmoinnin lisäksi svengaavaa rytmiä jazzklassikoiden myötä, Frank Sinatran ja Michael Bublen hengessä! 

Saksofonisti | mukana myös täällä

myynti@artistimo.fi / 044 575 8672