Ohjelmisto

Tekniikka

» äänentoisto

» Lavavalot

Milja Pöyhönen

Laulaja ja pianisti

Etelä-Suomessa vaikuttava laulava pianisti ja trubaduuri Milja Pöyhönen esittää tunnettuja pop/jazz-kappaleita. Korkeakouluttautuneen ammattimuusikkona hänellä on kokemusta yli viidestäsadasta juhlatilaisuudesta.

Olipa kyseessä yritys- tai yksityistilaisuus, asiakkaan toiveet sekä musiikin tyylinmukaisuus ovat prioriteettina esitystä valmistellessa. Esiintyminen voi pitää sisällään esimerkiksi cocktailtilaisuuteen sopivaa jazzahtavaa taustamusiikkia, vihkitilaisuuteen sovitettuja toivekappaleita tai illan kohokohtana menevää tanssimusiikkia.

’Ensikosketus pianonsoittoon tapahtui ihan pienenä ja siitä lähtien musiikki on ollut iso osa elämääni. Lähdin pianistina liikkeelle kansanmusiikista, josta päädyin kiehtovaan pop/jazz-musiikin maailmaan.

Ensimmäiset trubaduurin elkeet koin nuorena, kun sain inspiraation lähteä yhdistämään laulamista ja pianonsoittoa. Siitä lähtien olen haastanut itseäni tavoittelemaan näiden instrumenttien mahdollisimman sulavaa harmoniaa ja saumatonta yhteistyötä. Olenkin vuosien saatossa löytänyt paljon tekniikoita, joilla molemmista instrumenteista saa niiden parhaimmat puolet esiin.

Musiikin avulla haluan olla läsnä iloissa, suruissa ja kaikissa niissä hetkissä jotka muovaavat elämäämme. Lavalla oleminen ja juontaminen tuntuvat minusta hyvin luontevalta yksin sekä bändin kanssa, oli kyseessä tunnelmallinen hääjuhla, bileet tai yllätysohjelmanumero.”

Ohjelmisto

Tekniikka

» äänentoisto 

» Lavavalot

Laulaja ja pianisti | mukana myös täällä

myynti@artistimo.fi / 044 575 8672